Podijeli sa drugima

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Obrt za građevinarstvo Palante gradnja postoji od 2001. godine. Sjedište tvrtke je u Novom Selu, Selca - otok Brač. U proteklih desetljeće i pol - uz stečeno iskustvo, kontinuirano se usavršavamo za izvođenje radova u visokogradnji, te javnih radova za općine.

Naša izvrsnost prepoznata je 2004. godine od strane Institute for Businnes Intelligence (ZAPI) koji nas je uvrstio Zlatnu knjigu istaknutih hrvatskih obrtnika, a naši mnogobrojni zadovoljni klijenti kao i reference koje svjedoče o kvaliteti izvedbe, najbolji su pokazatelj našeg odnosa prema radu.

Naš djelokrug obuhvaća rezanje kamena, oblikovanje i obrada kamena, postavljanje podnih i zidnih obloga, podizanje novih i rekonstrukcija starih objekata, krovopokrivački radovi, gradnja po principu ključ u ruke, keramičarski radovi, vodovodne instalacije, elektro instalacije, prijevoz stvari i materijala, iznajmljivanje građevinskog alata i opreme.

Za sva pitanja i dodatne informacije budite slobodni kontaktirati nas.

Vaši snovi su naš posao

Rezanje kamena, oblikovanje i obrada kamena, postavljanje podnih i zidnih obloga, podizanje novih i rekonstrukcija starih objekata, krovopokrivački radovi, gradnja po principu ključ u ruke, keramičarski radovi, vodovodne instalacije, elektro instalacije, prijevoz  stvari i materijala, iznajmljivanje građevinskog alata i opreme ...

Kontakt

Palante gradnja
Novo Selo, 21425 Selca
Otok Brač

021 622 396
091 587 4725

   Kliknite za kontak obrazac   

:: Template designed by JoomlaShine :: Development by vrloJakTIM ::